• Slider1
  • Slider2
  • Slider3
  • Slider4
  • Slider5
  • Slider6
  • Slider7
  • Slider8
ویزای فرانسه

ویزای توریستی فرانسه برای کسانی هست که قصد سفر توریستی به فرانسه را دارند و اعتبار این ویزا ۳ ماه است و قبل از اتمام زمان ویزا باید کشو فرانسه را ترک کند.
مدارک مورد نیاز برای ویزا توریستی فرانسه :

  •   شناسنامه
  •   گذرنامه
  • اعتبار گذرنامه باید حداقل ۲ ماه بیشتر از تاریخ اتمام ویزای درخواستی باشد.
  • دو قطعه عکس رنگی
  • فردی از خانواده یا دوست مقیم فرانسه‌ی شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
  • در صورتی کهدعوت‌نامه ندارید ، باید فرم رزرو هتل در تمام مدت اقامتتان در فرانسه و یا مدرکی نشان دهد شما در فرانسه دارای ملک میباشید . (مثل سند مالکیت، قبض مالیات ملکی یا قبض عوارض سکونت).
  • اسناد رسمی شغلی و منابع مالی.