• Slider1
  • Slider2
  • Slider3
  • Slider4
  • Slider5
  • Slider6
  • Slider7
  • Slider8
ویزای کانادا

برای سفر و اقامت در کانادا نیاز به اخذ ویزا دارید. ویزای کانادا در سه مدل تک ورودی ( شش ماهه ) چند ورودی ( دوساله ) و ۵ ساله ارائه می شود که به مدارک مورد نیاز آن می پردازیم:

ویزای کانادا

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی (تک ورود (شش ماهه)، چند بار ورود (۲ ساله))

از تمام صفحات پاسپورت کپی بگیرید

شناسنامه را توسط دارالترجمه ترجمه لاتین کنید

گردش شش ماهه حساب و یا نامه تمکن مالی

تکمیل فرم در خواست ویزا

تکمیل اطلاعات خانوادگی

دو قطعه عکس ۴ در ۶

ارائه ترجمه سند ملکی

ترجمه سند شغلی

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله (Supervisa):

این ویزا در واقع یک ویزای ده ساله است اما چون ویزای ایرانی ها ۵ سال بیشتر معتبر نیست بنابراین ۵ ساله محسوب می شود. کسانی می توانند از این ویزا استفاده کنند که یکی از بستگان درجه اول او در کانادا دارای اقامت دائم یا موقت باشد برای دریافت این ویزا باید علاوه بر مدارک بالا، مدارک فرد مقیم کانادا نیز ارسال شود.