• Slider1
  • Slider2
  • Slider3
  • Slider4
  • Slider5
  • Slider6
  • Slider7
  • Slider8
ویزای هندوستان

اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
هر مسافر باید گذرنامه جداگانه داشته باشد.
فتوکپی گذرنامه از صفحات ۱ الی ۹ و ویزاهای کشور های اروپایی، آمریکا، کانادا، استرالیا، … و کشور مورد تقاضا در ۵ سال گذشته.
اصل فرم ویزا، امضاء شده توسط مسافر.
تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل توسط مسافر.
دو قطعه عکس ۴×۶، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک.
عکس ها نباید اسکن شده باشند.
فتوکپی از صفحات مشخصات و تأهل شناسنامه.
اصل و فتوکپی بلیط رفت و برگشت Confirm شده