• Slider1
  • Slider2
  • Slider3
  • Slider4
  • Slider5
  • Slider6
  • Slider7
  • Slider8
ویزای سنگاپور

• اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
• یک قطعه عکس ۴×۳، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک.