• Slider1
  • Slider2
  • Slider3
  • Slider4
  • Slider5
  • Slider6
  • Slider7
  • Slider8
ویزای روسیه

اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور
تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل توسط مسافر
درج آدرس و شماره تلفن دقیق محل سکونت و محل کار – ذکر شغل دقیق الزامی است . برای دانش آموزان ودانشجویان ذکر نام وآدرس محل دقیق تحصیل الزامی است
یک قطعه عکس ۴×۳، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک
عکس ها نباید اسکن شده باشند.
*نکته ۱:مدت زمان اخذ ویزای عادی ۱۱ روز کاری است.
*نکته ۲: مدت زمان اخذ ویزای فوری ۵ روز کاری است.