• Slider1
  • Slider2
  • Slider3
  • Slider4
  • Slider5
  • Slider6
  • Slider7
  • Slider8
ویزای تایلند

اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
فتوکپی گذرنامه از صفحات ۱ الی ۹ و ویزاهای قبلی کشور مورد تقاضا در ۵ سال گذشته.
اصل فرم ویزا، امضاء شده توسط مسافر.
برای افراد همراه در گذرنامه متقاضی احتیاجی به فرم ویزای جداگانه نمی باشد.
تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل توسط مسافر.
سه قطعه عکس۶×۴، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک (عکس ها نباید اسکن شده باشند)
فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه.
اصل و فتوکپی بلیط رفت و برگشت Confirm شده ویا پرینت پروازی.