• Slider1
  • Slider2
  • Slider3
  • Slider4
  • Slider5
  • Slider6
  • Slider7
  • Slider8
ویزای برزیل

اصل پاسپورت

کپی و ترجمه رسمی از شناسنامه

۳ قطعه عکس سه در چهار

گواهی اشتغال به کار

سند ملک

پرینت لاتین حساب با مانده حساب حداقل ۲۰ میلیون تومان

چک ۵ میلیون تومانی برای بازگشت و ضمانت

ویزا برزیل

شرابط اخذ و دریافت ویزای برزیل

این ویزا به مدت نود رور دارای اعتبار است که حدود ۱۵ روز امکان اقامت در این کشور را خواهید داشت. همچنین به مدت سی روز نیاز به زمان دارید تا بتوانید این ویزا را درخواست داده و دریافت کنید. توجه داشته باشید برای اخذ ویزا باید رزرو هتل مورد نظر در محل به سفارت ارائه شود. اگر قصد دارید برای مسافرت به برزیل سفر کنید بهتر است که از تورهای مسافرتی استفاده کنید چون هم روال گرفتن ویزا ساده تر است و هم اینکه قیمت ها پایین تر می باشد.

قیمت ویزای برزیل هم اکنون ۱ میلیون تومان می باشد