• Slider1
  • Slider2
  • Slider3
  • Slider4
  • Slider5
  • Slider6
  • Slider7
  • Slider8
ویزای آفریقای جنوبی

اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
اصل گذرنامه باطله در صورت وجود.
فتوکپی گذرنامه متقاضی ۷ از صفحات ۱ الی ۷ .
تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل توسط مسافر.
دو قطعه عکس ۴×۳، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک.
عکس ها نباید اسکن شده باشند و باید با خودکار مشکی به لاتین پشت نویسی و امضاء شده باشند که شامل نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد به میلادی باشد.
ترجمه انگلیسی شناسنامه متقاضی توسط داراترجمه.
ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار برای مسافر با مهر سازمان مربوطه و عکس متقاضی توسط دارالترجمه.
ترجمه انگلیسی سوابق مالی (شامل: پرینت حساب بانکی، نامه بانک، …) مربوط به ۳ ماه گذشته متقاضی با مهر و امضای بانک توسط بانک.
ترجمه انگلیسی اسناد ملکی به نام مسافر توسط دارالترجمه