• Slider1
  • Slider2
  • Slider3
  • Slider4
  • Slider5
  • Slider6
  • Slider7
  • Slider8
ویزا

ویزای بلغارستان
اصل گذرنامه معتبر ، امضا شده با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور
تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل توسط مسافر
برای مسافرین ذکر اسامی خانواده و فرزندان و تاریخ تولد آنها حتی اگر در سفر نباشند الزامی است
درج آدرس و شماره تلفن دقیق محل سکونت و محل کار – ذکر شغل دقیق الزامی است . برای دانش آموزان ودانشجویان ذکر نام وآدرس محل دقیق تحصیل الزامی است.
یک قطعه عکس۴×۳ رنگی،زمینه سفید،کاملا” از روبرو، بدون لبخند وعینک عکس ها نباید اسکن شده باشد.
کپی شناسنامه
کپی سند ازدواج برای خانواده ها به صورت فارسی
گواهی اشتغال به کار با ترجمه انگلیسی (طبق نمونه
برای دانش آموزان و دانشجویان ارائه گواهی اشتغال به تحصیل ترجمه شده الزامی است ( با عکس زمینه سفید،امضا و مهرشده)
*نکته ۱ : چک ضمانت به مبلغ دو میلیون تومان برای هر نفر
*نکته ۲: زمان اخذ ویزا ۱۰-۷ روز کاری است.
*نکته ۳: ویزای فوری ندارد.

 

ویزای روسیه
اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور
تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل توسط مسافر
درج آدرس و شماره تلفن دقیق محل سکونت و محل کار – ذکر شغل دقیق الزامی است . برای دانش آموزان ودانشجویان ذکر نام وآدرس محل دقیق تحصیل الزامی است
یک قطعه عکس ۴×۳، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک
عکس ها نباید اسکن شده باشند.
*نکته ۱:مدت زمان اخذ ویزای عادی ۱۱ روز کاری است.
*نکته ۲: مدت زمان اخذ ویزای فوری ۵ روز کاری است.

 

ویزای آفریقای جنوبی
اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
اصل گذرنامه باطله در صورت وجود.
فتوکپی گذرنامه متقاضی ۷ از صفحات ۱ الی ۷ .
تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل توسط مسافر.
دو قطعه عکس ۴×۳، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک.
عکس ها نباید اسکن شده باشند و باید با خودکار مشکی به لاتین پشت نویسی و امضاء شده باشند که شامل نام و نام خانوادگی و تاریخ تولد به میلادی باشد.
ترجمه انگلیسی شناسنامه متقاضی توسط داراترجمه.
ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار برای مسافر با مهر سازمان مربوطه و عکس متقاضی توسط دارالترجمه.
ترجمه انگلیسی سوابق مالی (شامل: پرینت حساب بانکی، نامه بانک، …) مربوط به ۳ ماه گذشته متقاضی با مهر و امضای بانک توسط بانک.
ترجمه انگلیسی اسناد ملکی به نام مسافر توسط دارالترجمه

 

ویزای هندوستان
اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
هر مسافر باید گذرنامه جداگانه داشته باشد.
فتوکپی گذرنامه از صفحات ۱ الی ۹ و ویزاهای کشور های اروپایی، آمریکا، کانادا، استرالیا، … و کشور مورد تقاضا در ۵ سال گذشته.
اصل فرم ویزا، امضاء شده توسط مسافر.
تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل توسط مسافر.
دو قطعه عکس ۴×۶، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک.
عکس ها نباید اسکن شده باشند.
فتوکپی از صفحات مشخصات و تأهل شناسنامه.
اصل و فتوکپی بلیط رفت و برگشت Confirm شده

 

ویزای سنگاپور
• اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
• یک قطعه عکس ۴×۳، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک.

 

ویزای تایلند
اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
فتوکپی گذرنامه از صفحات ۱ الی ۹ و ویزاهای قبلی کشور مورد تقاضا در ۵ سال گذشته.
اصل فرم ویزا، امضاء شده توسط مسافر.
برای افراد همراه در گذرنامه متقاضی احتیاجی به فرم ویزای جداگانه نمی باشد.
تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل توسط مسافر.
سه قطعه عکس۶×۴، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک (عکس ها نباید اسکن شده باشند)
فتوکپی از تمام صفحات شناسنامه.
اصل و فتوکپی بلیط رفت و برگشت Confirm شده ویا پرینت پروازی.

 

ویزای چین

ویزای چین
اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
تکمیل فرم مشخصات فردی مسافرواعضای اصلی خانواده مسافر به صورت کامل (حتی اگر همراه مسافر سفر نکنند)
درج ایمیل ، آدرس و شماره تلفن و دقیق محل سکونت و محل کار – ذکر شغل دقیق الزامی است . برای دانش آموزان ودانشجویان ذکر نام وآدرس محل دقیق تحصیل الزامی است
در صورت داشتن همراه ارائه شماره کارت ملی الزامی است
نام و شماره تماس یک معرف برای تماس در مواقع ضروری
کپی صفحه اول و دوم شناسنامه.
یک قطعه عکس ۳×۴ رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک
عکس ها نباید اسکن شده باشند.
*نکته ۱:مدت زمان اخذ ویزای عادی ۵ روز کاری است.
*نکته ۲: مدت زمان اخذ ویزای فوری ۳ روز کاری است.
*نکته ۳: قیمت ویزا برای همه سنین و همراهان یکسان است.
*نکته ۴: نوع ویزا از نوع توریستی و گروهی است.

 

ویزای هنگ کنگ

از پاسپورتی که دارای اعتبار ۷ ماهه است یک اسکن تهیه نمایید
از حساب بانکی خود یک پرینت لاتین تهیه کنید. در این حساب باید حد اقل ۱۰ میلیون پول باشد
گواهی نامه اشتغال به کار را تهیه کنید

ویزا هنگ کنگ

ویژگی ها و شرابط ویزای توریستی هنگ کنگ

این ویزا دارای اعتبار دوهفته یا ۱۴ روزه ای است و تنها می توانید توسط این ویزای ۱۴ روزه فقط دو بار وارد هنگ کنگ شوید.

این ویزا به طور عادی صادر می شود و برای اینکه بتوانید این ویزا را تهیه کنید نیاز به دو ماه یا ۶۰ روز کاری زمان دارید

مانده حساب بانکی تان که از آن پرینت لاتین تهیه می کنید باید دارای موجودی حد اقل ۱۰ میلیون تومان باشد. در غیر اینصورت باید حساب را ارتقا دهید

قیمت ویزا

قیمت محاسبه شده برای ویزای عادی ۲۵۰ دلار می باشد

 

ویزای ازبکستان
گذرنامه با امضاء +۲ قطعه عکس ۴*۳+کپی صفحه اول و دوم شناسنامه+ ترجمه گواهی اشتغال به کار +رزرو هتل+ فرم
مشخصات فردی

 

ویزای ترکمنستان
گذرنامه+ ۲ قطعه عکس ۴*۳ + کپی کامل شناسنامه+ رزرو هتل

 

ویزای برزیل

اصل پاسپورت

کپی و ترجمه رسمی از شناسنامه

۳ قطعه عکس سه در چهار

گواهی اشتغال به کار

سند ملک

پرینت لاتین حساب با مانده حساب حداقل ۲۰ میلیون تومان

چک ۵ میلیون تومانی برای بازگشت و ضمانت

ویزا برزیل

شرابط اخذ و دریافت ویزای برزیل

این ویزا به مدت نود رور دارای اعتبار است که حدود ۱۵ روز امکان اقامت در این کشور را خواهید داشت. همچنین به مدت سی روز نیاز به زمان دارید تا بتوانید این ویزا را درخواست داده و دریافت کنید. توجه داشته باشید برای اخذ ویزا باید رزرو هتل مورد نظر در محل به سفارت ارائه شود. اگر قصد دارید برای مسافرت به برزیل سفر کنید بهتر است که از تورهای مسافرتی استفاده کنید چون هم روال گرفتن ویزا ساده تر است و هم اینکه قیمت ها پایین تر می باشد.

قیمت ویزای برزیل هم اکنون ۱ میلیون تومان می باشد

 

ویزای امارت – دبی

ویزای دبی
•اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
•یک قطعه عکس ۴×۳، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک.

میزان قیمت ها برای اخذ ویزا دبی

برای ویزای عادی باید ۲۶۰ در هم بپردازید

ویزای نیمه فوری نیز باید ۳۳۰ درهم بپردازید.

ویزای فوری حدود ۳۶۰ درهم

ویزای یک ماهه نیز ۳۹۰ درهم هزینه بر است

 

ویزای قرقیزستان
گذرنامه +۲ قطعه عکس ۴*۳ + فرم مشخصات فردی
تحویل ویزا پس از تائید ۱۰ روز کاری سفارت می باشد و در
صورت مرفوضی ویزای عادی $ ۲۰ و فوری $ ۳۰ هزینه دارد

 

ویزای انگلستان
• اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
• اصل گذرنامه باطله در صورت وجود.
• فتوکپی گذرنامه از صفحات ۱ الی ۹ و ویزاهای کشور های اروپایی، آمریکا، کانادا، استرالیا، … و کشور مورد تقاضا در ۵ سال گذشته.
• تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل توسط مسافر.
• دو قطعه عکس ۴۶، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک.
عکس ها نباید اسکن شده باشند.
• ترجمه انگلیسی شناسنامه توسط دارالترجمه.
• ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به کار (شامل: روزنامه رسمی، پروانه کسب، پروانه مطب،…) یا گواهی بازنشستگی (شامل: حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی، آخرین فیش حقوقی و دفترچه بیمه) توسط دارالترجمه.
• ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به تحصیل برای محصلین با مهر سازمان مربوطه و عکس متقاضی توسط دارالترجمه.
• ترجمه انگلیسی سوابق مالی (شامل: پرینت حساب بانکی، نامه بانک، …) مربوط به ۳ ماه گذشته با مهر و امضای بانک توسط بانک.
• ترجمه انگلیسی اسناد ملکی به نام مسافر توسط دارالترجمه.
• اصل و فتوکپی تأییدیه رزرواسیون هتل در کشور مورد تقاضا.
اصل مدارک فوق باید در روز مصاحبه همراه مسافر باشد.

 

ویزای قبرس
اصل گذرنامه معتبر، امضاء شده با حداقل ۷ ماه اعتبار از تاریخ ورود به کشور.
دو قطعه عکس ۴×۶، رنگی، زمینه سفید، کاملاً از رو به رو، بدون لبخند وعینک.
کپی از ۶ صفحه اول گذرنامه و ویزاهای قبلی.
پاسپورت قدیمی متقاضی در صورت نیاز.
کپی تمامی صفحات شناسنامه متقاضی به همراه اصل آن.
گواهی اشتغال به کار متغاضی به زبان انگلیسی و یا به زبان فارسی همراه با ترجمه انگلیسی آن.
تاییدیه رزرو اقامت هتل در قبرس.
گواهی موجودی حساب بانکی متقاضی در ایران به زبان انگلیسی و یا به زبان فارسی همراه با ترجمه انگلیسی آن (در صورت اقامت دایم متقاضی در خارج از ایران اظهارنامه امضا شده می بایست ارایه داده شود).
بلیط رفت و برگشت (دو طرفه) به نام متقاضی.

 

ویزای اروپا ( شینگن )

فرم تقاضای ویزا که هر فرد باید دو فرم را پر کند

شناسنامه ایرانی / ترجمه شناسنامه در تمام صفحات و کپی تمام صفحات

گذر نامه : برای گذر نامه باید مدت اعتبار گذرنامه حداقل ۶ ماه بعد از درخواست روادید تمدید داشته باشد.همچنین کپی صفحات را باید در ۵ صفحه اول که مهر ویزا در آن خورده است داشته باشید.

عکس رنگی :

سه عدد عکس رنگی برای فرد باید حاضر باشد. چنانکه عکس همراهان نیز در آن باشد برای همراهان نیز ۲ عکس لازم است. عکس باید بسیار واضح و با زمینه سفید و جدید باشد و با چهره فعلی متقاضی مغایرتی نداشته باشد.

آدرس های مورد نیاز

متقاضی باید آدرس منزل و محل کارش را به طور دقیق در در خواست خود ذکر نماید

اسنادی مبنی بر وضعیت شغلی متقاضی:

کارمندان دولت باید ترجمه ای از آخرین حکم کار گزینی خود داشته باشند.

کارمندان بخش خصوصی نیز باید گواهی اشتغال به کار به همراه داشته باشند.

افرادی که صاحب شرکت های خصوصی هستند باید ترجمه ای از روزنامه شرکت به همراه رزومه ای از شرکت به زبان انگلیسی و از طرفی دو دسته کپی از اصل مدارک فارسی داشته باشند.
دانشجوها و اعضای هیئت علمی و اساتید نیز باید کارت بین المللی دانشجویی یا کارت عضویت هیئت علمی را به همراه داشته باشندو
برای مشاغل آزاد نیز باید ترجمه جواز کسب و یا ترجمه کارت بازرگانی را به همراه داشته باشند.

ترجمه آخرین مدرک تحصیلی،

از مدارک فارسی باید دو سری کپی به همراه داشته باشید

مشروح عملیات آخرین ماه حساب بانکی شخصی
ترجمه یک سند مالکیت، دو سری کپی از اصل مدارک فارسی
ضمانت‌نامه بانکی و یا چک رمزدار به مبلغ یکصد میلیون ریال به ازای هر فرد

 

ویزا فرانسه

ویزای توریستی فرانسه برای کسانی هست که قصد سفر توریستی به فرانسه را دارند و اعتبار این ویزا ۳ ماه است و قبل از اتمام زمان ویزا باید کشو فرانسه را ترک کند.
مدارک مورد نیاز برای ویزا توریستی فرانسه :

  •   شناسنامه
  •   گذرنامه
  • اعتبار گذرنامه باید حداقل ۲ ماه بیشتر از تاریخ اتمام ویزای درخواستی باشد.
  • دو قطعه عکس رنگی
  • فردی از خانواده یا دوست مقیم فرانسه‌ی شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
  • در صورتی کهدعوت‌نامه ندارید ، باید فرم رزرو هتل در تمام مدت اقامتتان در فرانسه و یا مدرکی نشان دهد شما در فرانسه دارای ملک میباشید . (مثل سند مالکیت، قبض مالیات ملکی یا قبض عوارض سکونت).
  • اسناد رسمی شغلی و منابع مالی.

 

بیمه مسافرتی :

برای متقاضیان داشتن بیمه نامه مسافرتی و گروهی یا فردی الزامی است. بیمه نامه مسافرتی را می توانید از این جا مطالعه بفرمایید.

بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد

فاکتور پرداخت‌شده‌ هتل برای کل مدت اقامت

کل هزینه روادید

نکات اضافی که باید بدان توجه داشته باشید

از تمام مدارکتان باید فوتوکپی در اختیار داشته باشید. توجه کنید که اصل مدارک به شما بر گردانده می شود و کپی برای مورد بررسی قرار دادن نزد بخش روادید باقی خواهد ماند.

برای تقدیم مدارک باید ابتدا وقت ملاقات و مصاحبه ای از بخش روادید داشته باشید و اصل گذرنامه تان را به صورت حضوری برای گرفتن وقت ملاقاتی در دست داشته باشید.

توجه کنید که مدارک باید سه هفته تا یک ماه مورد بررسی قرار بگیرد و شاید چند هفته افزون بر این چند هفته تا جواب قطعی به شما طول بکشد.

 

ویزا کانادا

برای سفر و اقامت در کانادا نیاز به اخذ ویزا دارید. ویزای کانادا در سه مدل تک ورودی ( شش ماهه ) چند ورودی ( دوساله ) و ۵ ساله ارائه می شود که به مدارک مورد نیاز آن می پردازیم:

ویزای کانادا

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی (تک ورود (شش ماهه)، چند بار ورود (۲ ساله))

از تمام صفحات پاسپورت کپی بگیرید

شناسنامه را توسط دارالترجمه ترجمه لاتین کنید

گردش شش ماهه حساب و یا نامه تمکن مالی

تکمیل فرم در خواست ویزا

تکمیل اطلاعات خانوادگی

دو قطعه عکس ۴ در ۶

ارائه ترجمه سند ملکی

ترجمه سند شغلی

 

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای پنج ساله (Supervisa):

این ویزا در واقع یک ویزای ده ساله است اما چون ویزای ایرانی ها ۵ سال بیشتر معتبر نیست بنابراین ۵ ساله محسوب می شود. کسانی می توانند از این ویزا استفاده کنند که یکی از بستگان درجه اول او در کانادا دارای اقامت دائم یا موقت باشد برای دریافت این ویزا باید علاوه بر مدارک بالا، مدارک فرد مقیم کانادا نیز ارسال شود.

 

ویزا عراق

مبلغ ویزای عراق ۵۵ دلار است و مدت ویزا ۱ ماه است ، زمان اماده شدن ویزا نیز ۵ روز کاری میباشد .
مدارک لازم برای ویزا عراق: اصل پاسپورت به همراه  دو قطعه عکس رنگی و پشت زمینه سفید میباشد.